Beeldend werk

KEES.

2017

Wanneer is kunst theater en wanneer is theater kunst? Wat is theater?
Wat is kunst?

Ik ontdekte dat je met een andere blik een andere context aan alledaagse objecten kan geven. Door de objecten op de juiste manier te kaderen en een waarde te geven wordt het kunst, door een persoonlijkheid toe te voegen kun je er een performance van maken.

Lees meer…

Link


Zoektocht van jongeren

Proces


Zoektocht van jongeren

Expositie

2019

Expositie over de zoektocht van een starter, het vinden van een woning, de burn-outs op de loer. We willen toch allemaal het beste behalen. En het vertroebelen in de wereld. Wegsmelten door de hoeveelheid van alles. 

In samenwerking met Britt Benschop

Lampje van Utrecht

2019

Licht in de duisternis, doormiddel van een koplamp die de domtoren projecteert op de weg.
Wees veiliger voor jezelf en het verkeer. Licht is belangrijk om te hebben, zeker in de donkere tijden van het jaar.

In samenwerking met Donna de Bruijn


Collages

2020-2021

Op zoek naar een eenheid van gevoel, kleur, en structuur. Een samenhang gemaakt om van iets wat vergeten is, een gebruikt tijdschrift iets nieuws te brengen. 


Frustratie

2015

In dit beeld is mijn frustratie zichtbaar, ik was geestelijk tegen mezelf aan het schoppen.
Ik wilde mijn frustratie laten zien aan de kijkers, dus heb ik een performer met modder tegen mijn beeldend werk aan laten gooien. 
 

Schetsboek

2013-2021


Een torso van brooddeeg

2013


Schuilelement

2015

Iedereen kent wel van die pubers die zich verschuilen achter hun haar. Daar dacht ik meteen aan toen ik voor een project een schuilelement moest maken. Hoe maak je haar na? Dat was de eerste vraag; dit heb ik nagemaakt door diverse bruine touwen te knopen aan een ijzeren frame. Het is een op zichzelf staand object geworden waar ik mezelf in kon verschuilen.​